• Leer investeren in dividendbeleggen
  279 (excl. BTW)
  5( 1 reviews )
  69

  In deze training leer je alle elementen om een passief inkomen op te bouwen door te investeren in dividendaandelen. Zowel voor beginners als gevorderden.

  279 (excl. BTW)
 • 1.500 (excl. BTW)
  5( 18 reviews )
  29

  Dit is de complete 3-daagse training Leer Beleggen in Vastgoed. Alles wat je moet leren om succesvol te leren investeren in vastgoed wordt behandeld in deze training!

  1.500 (excl. BTW)
 • Leer Beleggen in Vastgoed dag 1
  500 (excl. BTW)
  5( 1 reviews )
  17

  Dit is de eerste dag van de 3-daagse training Leer Beleggen in Vastgoed. Je gaat hierin leren hoe je interessante panden kan vinden, je ontdekt jouw beleggersvisie en leert meer om jouw geld goed in kaart te brengen.

  500 (excl. BTW)
 • 500 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  10

  Dit is de tweede dag van de 3-daagse training Leer Beleggen in Vastgoed. We doorlopen hier het volledige koop- en verhuurproces en leer je de mogelijkheden van financieren en herfinancieren. Deze dag behandelt ook de verschillende hypotheek- en rentevormen om je pand te optimaliseren.

  500 (excl. BTW)
 • 500 (excl. BTW)
  0( 0 reviews )
  7

  Dit is de laatste dag van de 3-daagse training Leer Beleggen in Vastgoed. Hierin verdiepen we ons in het Nederlandse belastingstelsel, nemen we de BOX 3 belasting goed onder de loep en passen we fiscale trucs toe om rendement te optimaliseren. In dit deel leer je vastgoed rekenen als een echte vastgoedbelegger. (let op: zonder deel 2 is deze training erg technisch)

  500 (excl. BTW)